FAQ

Intern transportmateriaal kopen doet u bij J&J Lifters. Het aanschaffen van nieuw of tweedehands intern transportmateriaal brengt vragen met zich mee. In onze 'veel gestelde vragen' geven wij antwoord om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij het vinden van het beste transportmateriaal voor uw bedrijf. 

 

Advies op maat

Om onze klanten te overtuigen van het beste product, kunt u bij ons een truck op proef krijgen. Na vakkundig advies op maat, kunt u zelf bekijken wat het beste bij uw onderneming past. Hierdoor kunt u profiteren van een unieke ervaring en kunnen wij u overtuigen van de best passende EP heftrucks of ander intern transportmateriaal.

In onze showroom bent u ook 's avonds en in het weekend van harte welkom. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. 

 

Wij leveren logistieke oplossingen

De missie van J&J Lifters is het bijdragen van logistieke oplossingen aan een ieder die enige behoefte heeft aan vormen van intern transport. De werkgebieden beslaan de Europese markt met als specialisatie de Benelux en Duitsland. Wij streven naar het zijn van een creatieve en betrouwbare handelspartner voor onze relaties. Dit trachten wij te realiseren door middel van kwalitatief goede machines, een proactieve werkhouding en een passende onderhoudsservice tegen een vernieuwende prijs.