Diesel heftruck

Wanneer kies ik voor een diesel heftruck?

Een diesel heftruck is uiterst geschikt voor zwaar tilwerk buiten de deur. J&J Lifters biedt een uitgebreid assortiment diesel heftrucks. Voor zowel het kleinere als het grotere tilwerk. Allemaal ontworpen zodat u er zo praktisch en comfortabel mogelijk mee werkt.

  

Variatie in diesel heftrucks

Wij leveren graag de diesel heftruck die u nodig heeft. Wat u nodig heeft, hangt natuurlijk vooral af van het gewicht. De capaciteit van onze diesel heftrucks reikt van 1.500 tot 16.000 kilo. In tegenstelling tot elektrische heftrucks zijn ze zeer geschikt voor lange, snelle ritten. Ook als u lasten over hellende vlakken moet vervoeren is een heftruck met een dieselmotor een goede keuze.

 

Diesel heftruck kopen, huren of leasen

J&J Lifters verkoopt niet alleen diesel heftrucks. Mocht u bijvoorbeeld een heftruck voor seizoensgebonden werk nodig hebben dan kunt u ook bij ons terecht. Wat uw wensen ook zijn, we helpen u graag op weg. We adviseren u ook graag op het gebied van elektrische en lpg heftrucks of pallettrucks. Kijk eens op de website voor de mogelijkheden of neem direct telefonisch of via e-mail contact op.