Elektrische 3-wiel heftruck

Wat zijn de voordelen van een elektrische heftruck op drie wielen?

Het gebruik van een elektrische driewiel heftruck kent vele voordelen. Zo is deze heftruck buitengewoon milieuvriendelijk en is hij ideaal voor gebruik in het magazijn of de fabriekshal van uw bedrijf. De heftruck heeft een krachtige motor, waardoor het verplaatsen van pallets geen enkel probleem is. Door de kleine draaicirkel is de heftruck ook nog eens prima te gebruiken in krappe ruimtes. Met andere woorden een machine die u veel werk uit handen kan nemen en de productiviteit in uw bedrijf kan vergroten.

 

Bezoek de showroom

In onze showroom hebben wij een assortiment van 150 heftrucks. Hier kunt u op afspraak en met advies op maat onze heftrucks bezichtigen. Zo bent u op de hoogte van de beste mogelijkheden voor uw bedrijf en tevens hoe u het meeste voordeel uit uw intern transportmateriaal kunt halen.

 

5 jaar garantie op uw elektrische 3-wiel heftruck

Vanaf nu kunnen krijgen klanten bij J&J Lifters de mogelijkheid om gebruik te maken van een vijfjarig garantieplan. Wilt u meer informatie over deze regeling? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  

Onderhoud

Net als andere machines, heeft een elektrische 3-wiel heftruck regelmatig onderhoud nodig. Hiermee verlengt u de levensduur van uw intern transportmateriaal en geniet u optimaal van de voordelen die de heftruck uw firma bieden kan. Lees hier meer over de onderhoudspakketten van J&J Lifters.