Elektrische palletwagen

Hoeveel kilo kan een elektrische pallettruck tillen?

Een elektrische pallettruck is een ideaal middel om middelzware ladingen snel en nauwkeurig te verplaatsen. Onze elektrische pallettrucks tillen tot 2000 kilo voor u. Zeker als u qua ruimte niet zo breed zit, is dit een zeer geschikte truck. Waar een vorkheftruck veel ruimte inneemt, is een pallettruck heel smal. Daarbij zijn ze voor iedereen makkelijk te bedienen. Zo vervoert u ook zonder heftruckdiploma lastige vrachten.

 

Ruimtebesparende hefapparaten: elektrische pallettrucks

Op het moment dat u de elektrische pallettruck niet gebruikt, staat deze nauwelijks in de weg. Het apparaat is smal en heel eenvoudig te verplaatsen. In het gebruik zelf zijn ze net zo eenvoudig. U schuift de vork onder de lading, heft deze en verplaatst deze door de grote wendbaarheid heel soepel. U laat de vork dalen en de klus is geklaard.

 

Hulp bij zwaar werk

Wilt u zwaarder materiaal vervoeren? J&J Lifters verkoopt heftrucks in alle soorten en maten. Die zijn bij ons zowel te koop, te huur als te leasen. Hefwerkzaamheden die u niet met uw blote handen aan kunt? Kijk dan eens op onze website voor elektrische pallettrucks en meer.