Gas heftruck

Wanneer kiest u voor een gas heftruck?

Diesel heftrucks behoren tot het krachtigste segment van de heftrucks. Zeer geschikt voor het zwaardere werk dus. Wanneer u vaak zware lasten over langere afstanden vervoert, heeft u absoluut een verbrandingsmotor nodig. Alle grote heftrucks zijn uitgerust met een dergelijke motor. Dat geldt dus ook voor het complete aanbod gas heftrucks van J&J Lifters.

 

Volle kracht: gas heftruck

Gas heftrucks zijn krachtige machines met een lange adem. Als u geregeld intensieve klussen te klaren heeft zijn dit dé heftrucks voor u. Heftrucks op gas rijden moeiteloos en lange tijd met duizenden kilo's. Het rijden over hellingen vormt daarbij geen enkel probleem.

 

Efficiënt in intern/extern transport

Onze gas heftrucks zijn ideaal wanneer u zowel binnen als buiten moet werken met uw heftruck. Naast de gas heftrucks biedt J&J Lifters u een gezonder alternatief in de vorm van elektrische heftrucks. Deze heftrucks rijden op een batterij en besparen u de dampen van andere heftrucks. J&J Lifters is de exclusieve importeur van East Power. In onze showroom vindt u meer dan honderd machines die uw interne transport aanzienlijk vergemakkelijken.