Heftruck kopen

Heftruck kopen, waar moet u rekening mee houden? 

 

Een heftruck kopen doet u bij J&J Lifters. Als dé importeur van East Power vindt u bij ons een compleet aanbod nieuwe & gebruikte heftrucks en bieden wij de beste prijs. Wij leveren EP heftrucks voor verschillende terreinen, bijvoorbeeld voor zwaar lift werk buiten of voor intern transport in smalle magazijnen.

 

Bekijk hier ons complete aanbod heftrucks. Twijfelt u nog over welke type heftruck u moet kopen? Vraag dan een gratis proef plaatsing aan of bezoek onze showroom voor advies op maat.

 

De geschikte heftruck kopen

 

Een heftruck kopen vereist de nodige zorgvuldigheid. U moet met van alles rekening houden. De capaciteit van de heftruck is uiteraard het belangrijkste. Maar minstens zo belangrijk is waar u de machine wilt inzetten. Een industrieterrein of een magazijn vragen vaak om andere heftrucks. J&J Lifters heeft uitgebreide kennis aangaande intern transport. We helpen u graag dat van u te verbeteren. Wanneer u een heftruck wilt kopen heeft u de keuze uit de volgende types:

 

Elektrische heftrucks 3-wheel

Elektrische heftrucks 4-wheel

Gas heftrucks

Diesel heftrucks

 

Ieder specifiek gebruik vraagt om een specifieke heftruck. Ook de capaciteit van het tilwerk bepaalt voor welk type truck u moet kiezen. In onze showroom vindt u alle verschillende types en geven wij u graag advies over de beste heftruck voor uw situatie.  

 

Nieuwe heftruck kopen

 

Bij J&J Lifters heeft u ruime keuze uit de nieuwste heftrucks van onder andere de merken EP en Agrimac. Als exclusief importeur van de EP heftrucks kunnen wij de beste prijs garanderen met 5 jaar garantie. In onze showroom kunt u alle type en merken heftrucks bekijken en testen. 

 

Gebruikte heftruck kopen

 

Naast de nieuwe modellen, verkoopt J&J Lifters ook gebruikte heftrucks. De gebruikte heftrucks komen uit de lease of verhuur. De gebruikte heftrucks zijn allemaal nieuw in de verhuur of lease gegaan, waardoor u verzekerd bent van een goede kwaliteit tweedehands heftruck. 

 

Heftruck op proef

 

Twijfelt u over het kopen van een heftruck en welk type bij u past? Om onze klanten te overtuigen van de beste heftruck, kunt u bij ons een heftruck op proef krijgen. Na vakkundig advies in onze showroom, kunt u zelf ervaren welke truck bij uw onderneming past. Voordat u de heftruck koopt bent u dan verzekerd van een heftruck die bij u past.

 

Efficiënt intern transport

 

U kunt bij ons een heftruck kopen om uw interne transport te versoepelen. Maar er is meer. J&J Lifters biedt u een heel scala aan liftapparatuur. Denk aan pallettrucks, reachtrucks en schrobmachines. Naast de verkoop is er ook de mogelijkheid onze machines te leasen of te huren. Bekijk hier ons complete aanbod om de geschikte heftruck te kopen.