Heftruck leasen

Heftruck lease al mogelijk vanaf € 9,- per dag!

Naast het kopen of huren van een heftruck is het leasen van intern transport materieel een populaire optie. Het leasen van een machine is variabel en start bij J&J Lifters al vanaf €9,- per dag. Één van de grote voordelen van het leasen van een nieuwe heftruck is dat u geen grote uitgave in één keer hoeft te doen. Dat bedrag kunt u investeren in andere bedrijfsactiviteiten om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

 

Waarom een heftruck leasen?

Bij bepaalde leaseconstructies van heftrucks kunnen de maandelijkse betalingen als bedrijfskosten worden beschouwd. Op deze manier zijn ze volledig aftrekbaar. Verder wordt bij een financiële lease de heftruck eigendom van u na afloop van de leaseperiode, welke overigens variabel is. Wenst u meer voorlichting of informatie? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

 

Wat heb ik nodig om te leasen?

Op het moment dat u aangeeft een heftruck te willen leasen, nemen wij het stokje van u over. Het enige dat wij vragen is een uitreksel van de KVK en een kopie van uw legitimatiebewijs. Vanaf dat punt neemt ons verkoopteam het van u over en gaat uw leaseaanvraag in behandeling.

 

Wanneer krijg ik antwoord?

Doordat wij samenwerken met een bekende leasemaatschappij, nemen wij uw aanvraag direct in behandeling en geven u dezelfde dag uitsluitsel over wat de mogelijkheden zijn.