Vorkheftruck

Vorkheftruck kopen

Als exclusief importeur van EP vorkheftrucks staat J&J Lifters garant voor een goede en betrouwbare kwaliteit tegen de juiste prijs. In onze eigen showroom bieden wij 150 vorkheftrucks aan. Het actuele aanbod van nieuwe heftrucks kunt u zien op onze website. Hierdoor kunnen wij iedere klant optimaal van dienst zijn.

 

Tweedehands vorkheftruck

Ook voor een tweedehands vorkheftruck bent u bij J&J Lifters aan het juiste adres. Zo voorzien wij onze klanten van een nog groter assortiment. Op onze website bieden wij regelmatig occasions aan. Wilt u meer informatie of wilt u de occasions in onze showroom bekijken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

  

Advies op maat bij aanschaf van een vorkheftruck

Het aanschaffen van intern transport kent vele voordelen. Hierbij is het belangrijk vooraf vast te stellen aan welke eisen het interne transport moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de materialen waarmee gewerkt wordt en het gewicht van de materialen. J&J Lifters heeft jarenlange ervaring met vorkheftrucks en ander intern transportmateriaal. Onze experts kunnen u assisteren bij het bepalen van de heftruck die het beste past bij uw bedrijf en werkzaamheden.