Gebruikte heftruck

Er zijn geen producten in deze categorie.

Heftruck gebruikt

Naast de nieuwe modellen heftrucks van East Power, verkoopt J&J Lifters ook heftrucks die gebruikt zijn. De gebruikte heftruck komt uit de lease of verhuur van J&J Lifters en is nog van hoogwaardige kwaliteit. Met een minder ruim budget kunt u toch kiezen voor een EP machine. Een heftruck gebruikt is helemaal nieuw in de verhuur of lease gegaan, waardoor u verzekerd bent van een goede kwaliteit tweedehands heftruck. De verhuurde machines worden voor een scherpe prijs verkocht. Dat betekent voor u een betrouwbare heftruck voor een top prijs bij de officiële importeur van East Power.

 

Aanbod heftruck gebruikt

Het aanbod in gebruikte heftrucks geeft u, net als het aanbod in nieuwe modellen, een ruime keuze. J&J Lifters levert elektrische, gas en diesel heftrucks. Het actuele aanbod van gebruikte machines vindt u hierboven. Staat de gewenste gebruikte heftruck er niet tussen? Laat het ons weten, want wij doen graag ons best om u zo goed mogelijk te helpen met uw intern transport.

 

De gebruikte heftruck testen in onze showroom

Wij helpen en adviseren u graag over de beste truck voor uw situatie! Ook de tweedehands machines kunt u in onze showroom bekijken en testen. Bij het kopen van een nieuwe of gebruikte heftruck zijn er veel punten waar u rekening mee wilt houden, zoals de capaciteit en bedrijfssituatie waarvoor de heftruck gebruikt gaat worden. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Zelfs in de avonduren of op zaterdag bent u van harte welkom om een heftruck, of die nu nieuw of gebruikt is, te testen.

Alle productcategorieën