Still RX60 serie 2500 tot 3500kg hefcapaciteit NIEUW

SPECIFICATIES

Type RX60-25 tot 3500kg NIEUWE ELEKTRISCHE HEFTRUCK
Capaciteit -
Bouwjaar 2018
Brandstof Elektrisch
Motor -
Opties Accu,Acculader,Originele kleur
Masttype -
Hefhoogte -
Batterij -

PRODUCTINFORMATIE

Veiligheid:

Het elektrisch afremmen op de rijmotoren, het vasthouden van de truck op hellingen en de mechanische parkeerrem bieden onder alle omstandigheden een veilige inzet. De batterijwisseling van de RX 60 gebeurt naar keuze met een ingebouwde rollenbaan, een handpallettruck, een elektro pallettruck, heftruck of takel. Naast de tijdswinst levert deze aanpak veel minder kans op schade, zeker in het geval van een cabine.

De werkplek:

*De grote voetruimte met licht oplopende vloerplaat met antislipmat zorgen voor makkelijk inen uitstappen en een ontspannen zithouding tijdens het werk.

*De verstelbare stuurkolom met het kleine stuurwiel is op elke lichaamsbouw instelbaar en zorgt voor een zeer geringe stuurkracht.

*De voetpedalen zijn auto-normaal en kunnen naar keuze ook als dubbelpedaal worden uitgevoerd om de RX 60 aan de persoonlijke voorkeur van de chauffeur aan te passen.

*Om moeiteloos te kunnen werken is de hef/daalhendel voorzien van de rijrichtingsschakelaar. Zo kan de chauffeur van rijrichting wisselen zonder extra handelingen te verrichten.

*Op het verwarmde, volledig grafische display worden onder andere de bedrijfsuren, onderhoudsintervallen en batterijontlading aangegeven. Het display is altijd goed afleesbaar, zelfs bij de overgang van koude naar warme omgevingen. De werking van de gehele RX 60 wordt daarbij permanent bewaakt door het onboard diagnose systeem.

*Met 5 verschillende rijprogrammas kan de chauffeur zelf steeds de RX 60 afstemmen op de werkbehoefte. Daarbij kunnen de individuele programmas nauwkeurig worden afgestemd om nog hogere prestaties te bereiken.

*De werkplek van de RX 60 biedt veel hoofdruimte, zelfs voor lange chauffeurs. Ook het zicht rondom is uitstekend dankzij de grote dakopeningen, de slanke profielen en de hoge zitpositie.

Vraag ons naar de specificities en prijzen
Onderdeelboek(en): Nederlands
Handleidingsboek(en): Nederlands
Onderhoudsboek(en): Nederlands
Spanning acculader: 80V

Alle productcategorieën