Nieuwe heftruck

Heftruck kopen

Een heftruck kopen doet u bij J&J Lifters. Als dé importeur van East Power vindt u bij ons een compleet aanbod nieuwe heftrucks. Wij leveren EP Heftrucks voor verschillende terreinen, bijvoorbeeld voor het zwaardere werk in de buitenlucht of juist voor het transport tussen smalle gangen in een magazijn. Als exclusief en groot importeur van EP heftrucks kunnen wij altijd de beste prijs bieden met 5 jaar garantie!

 

De geschikte heftruck kopen

Iedere bedrijfssituatie is verschillend en vraagt om een specifieke truck. Wilt u bijvoorbeeld de truck gebruiken op een industrieterrein? Of zoekt u hem juist een voor een smal magazijn? Ieder specifiek gebruik vraagt om een ander type. Ook de capaciteit van de heftrucks bepaalt voor welk type u moet kiezen. J&J Lifters heeft uitgebreide kennis om het intern transport te verbeteren. Uw situatie bepaalt de vorm, het formaat en de motor van uw EP Heftruck. In onze showroom vindt u alle verschillede types en geven wij u graag advies over de mogelijkheden.

 

Een nieuwe heftruck op proef

Twijfelt u over de aanschaf van een nieuwe heftruck? Om onze klanten te overtuigen van een goed product, kunt u bij ons een truck op proef krijgen. Na vakkundig advies, kunt u zelf ondervinden welke het beste bij uw onderneming past. Hierdoor kunt u profiteren van een unieke ervaring en kunnen wij u overtuigen van de beste EP heftrucks.

 

Een heftruck leasen of huren

Bij J&J Lifters kunt u ook een heftruck leasen of huren. Het leasen van een machine is variabel en start bij J&J Lifters al vanaf €9,- per dag. Het voordeel van leasen is dat u geen grote uitgave heeft in één keer. Wilt u graag een heftruck huren? Dit kan ook bij ons. Neem daarvoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Naast nieuwe heftrucks, hebben wij ook een groot aanbod in gebruikte heftrucks. Wij hebben daarnaast nog meer liftapparatuur van East Power klaar staan voor gebruik. Bijvoorbeeld reachtrucks en stapelaars, schrob- en veegmachines en pompwagens en pallettruck. Meer informatie? Neem contact op met Daaf!

Alle productcategorieën