Heftruck onderhoud en reparatie

Heftruck onderhoud en reparatie is belangrijk om uw intern transport goed te laten functioneren. J&J Lifters heeft jarenlange ervaring in het onderhoud en de reparatie van heftrucks en ander intern transportmateriaal. Om een defect aan uw transportmateriaal voor te zijn, kunt u bij ons kiezen uit een onderhoudspakket op maat. De periodieke inspecties voeren wij uit in onze 1.000 m2 grote serviceafdeling, waar wij een ruime onderdelen voorraad hebben liggen.  

 

Periodiek heftruck onderhoud en reparatie

Voor het heftruck onderhoud en de reparatie voeren wij een periodieke inspectie uit door onze deskundige monteurs. De monteur moet een objectief waardeoordeel kunnen geven over de bruikbaarheid en staat van het intern transportmiddel. Voor de keuringstermijn kan doorgaans als ondergrens eenmaal per jaar worden aangehouden. Het onderhoud moet in (een bij het arbeidsmiddel behorend) onderhoudsboek worden bijgehouden.

 

24-uursservice voor onderhoud en reparartie op locatie

Helaas doen er zich ook tijdens werkzaamheden weleens problemen voor met uw transportmatriaal. Om problemen snel op te lossen kunt u daarom de 24-uursservice J&J Lifters inschakelen. Onze vakbekwame servicemonteurs zijn altijd onderweg om de meest voorkomende problemen voor u op locatie te verhelpen. 

 

WA-verzekering

Als importeur van EP Heftrucks, voorzien wij onze klanten ook van advies met betrekking tot onderhoud en reparatie. Wist u bijvoorbeeld dat de werkgever wettelijk verplicht is om voor de mobiele arbeidsmiddelen, een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten? In de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (WAM) is het begrip motorrijtuig zodanig breed geformuleerd, dat daar ook mobiele arbeidsmiddelen als heftrucks, elektrotrucks en reachtrucks onder vallen. Deze verzekeringsplicht geldt ook voor transportmateriaal die op het eigen terrein werken.

 

Neem contact met ons op voor vragen over heftruck onderhoud en reparatie, wij helpen u graag!