Gebruikte pompwagen en palletwagen

   

Gebruikte pompwagen kopen

Bij J&J Lifters kunt u ook een elektrische pallettruck tweedehands kopen. Een pallettruck die gebruikt is, komt uit de verhuur of lease van J&J Lifters. Na de verhuur bieden wij onze elektrische pallettrucks tweedehands voor een scherpe prijs aan. Met een kleiner budget kunt u bij ons toch een goede pallettruck aanschaffen om zware ladingen eenvoudig te verplaatsen.

 

Het aanbod van gebruikte palletwagen

Het tweedehands aanbod van onze pallettrucks wisselt regelmatig. Op onze webshop vindt u het actuele aanbod van pallettrucks die gebruikt zijn in de verhuur. De palletwagens zijn milieuvriendelijk in het gebruik en ook voor onervaren werknemers gemakkelijk te besturen. De wagens nemen weinig ruimte in beslag, vanwege de geringe breedte en zijn daarom geschikt voor zowel grote als kleinere magazijnen. De elektrische palletwagens kunnen maximaal 2.000 kilo verplaatsen.

 

Het testen van een gebruikte pomp- of palletwagen

In onze showroom kunt u ook onze nieuwe en gebruikte palletwagens en pompwagens testen. Wij geven u graag advies over de eigenschappen per model en helpen u te kiezen voor het beste product voor uw situatie. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, zelfs in de avonduren of op zaterdag bent u van harte welkom!

Alle productcategorieën