Nieuwe pompwagen en palletwagen

   

Pompwagen kopen of elektrische palletwagen 

Met een elektrische pallettruck of handmatige pompwagen verplaatst u op een eenvoudige manier uw producten op pallets, zonder dat u eerst een pallet hoeft af te stapelen. De hefapparaten zijn voor iedereen makkelijk te bedienen, zodat u snel producten kan laden, lossen of verplaatsen.

 

Handmatige pompwagen kopen

Geen magazijn kan zonder een handgestuurde pompwagen. Iedereen kan een pompwagen bedienen, waardoor u niet afhankelijk bent van bevoegde werknemers. De pompwagens van East Power nemen weinig ruimte in beslag vanwege de geringe breedte, waardoor deze handgestuurde palletwagens voor smalle magazijnen zeer geschikt zijn. U vervoert pallets tot 1.000 kilo snel en eenvoudig binnen uw magazijn.

 

Een elektrische palletwagen kopen

Ladingen tot 2.000 kilo kunnen door het kopen van een elektrische palletwagen nog makkelijker verplaatst worden. De truck is een ideaal middel om middelzware ladingen snel en nauwkeurig te verplaatsen, zeker als de ruimte beperkt is. Waar een heftruck namelijk veel ruimte in beslag neemt, is een pallettruck veel smaller. Daarbij zijn ze voor iedereen makkelijk te bedienen. Zo vervoert u ook zonder heftruckdiploma lastige vrachten.

Bij de aanschaf van intern transportmateriaal, zoals een pompwagen of pallettruck, is het belangrijk om vooraf te bepalen of een liftapparaat voldoet aan de eisen die u aan uw intern transportmateriaal stelt. Daarom helpen de expert bij J&J Lifters u bij het maken van de juiste keuze. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Alle productcategorieën