Gebruikte reachtruck en stapelaar

Er zijn geen producten in deze categorie.

Gebruikte reachtruck of stapelaar

Naast de nieuwste modellen verkopen wij ook gebruikte reachtrucks en stapelaars. Deze zijn afkomstig uit ons verhuurassortiment. De modellen uit de verhuur worden na een gebruiksperiode tweedehands bij ons aangeboden. De gebruikte reachtrucks en stapelaars zijn nog van goede kwaliteit en geven u de mogelijkheid voor een kleiner budget een kwalitatief goede machine aan te schaffen.

 

Gebruikte reachtruck met klassen

Het assortiment reachtrucks van J&J Lifters wordt snel vernieuwd. Dat betekent niet alleen aanbod van de nieuwste modellen, maar ook hoogwaardige gebruikte reachtrucks. Naast de verkoop, leasen en verhuren we ook reachtrucks. Zodra dit segment vervangen wordt, gaan deze machines in de verkoop. Voor u betekent dat een gouden kans op een gebruikte reachtruck die niet veel onderdoet voor de nieuwste in zijn soort!

 

Gebruikte reachtruck van EP

Ook de gebruikte reachtrucks die wij leveren zijn van East Power en BT Machines. Het zijn dus machines die ontworpen zijn met het oog op de efficiëntie van het transport binnen uw bedrijf. Onze reachtrucks komen ook daar waar heftrucks door hun breedte gehinderd worden. Ondanks hun compacte formaat tillen ze tot zo’n 2000 kilo. Hefwerktuigen die in ieder efficiënt magazijn tot hun recht komen dus.

 

De tweedehands reachtruck of stapelaar testen

Wij helpen en adviseren u graag over het beste liftapparatuur voor uw situatie! Ook een tweedehands reachtruck of stapelaar kunt u in onze showroom bekijken en testen. Bij het kopen van een nieuw of gebruikte liftmachine zijn er meerdere zaken waar u rekening mee kan houden, zoals het bereik en de minimale hefhoogte. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, zelfs in de avonduren of op zaterdag bent u van harte welkom!

Alle productcategorieën