Nieuwe reachtruck en stapelaar

Reachtruck of stapelaar kopen

Nieuwe reachtruck of een nieuwe stapelaar? Bij J&J Lifters hebben wij verschillende types klaarstaan voor gebruik. Een nieuwe reachtruck of stapelaar zorgt ervoor dat u daar komt waar u met een heftruck niet bij komt. De machines zijn speciaal ontworpen voor magazijnwerk. Het zijn de ideale hulpmiddelen om pallets op de juiste plek te krijgen en te laden en te lossen. De machines zijn speciaal ontwikkeld voor smalle magazijnruimtes, vanwege de kleine draaicirkel.

 

Reachtruck kopen advies

Een reachtruck van East Power is speciaal ontworpen om eenvoudig en moeiteloos magazijnwerk uit te voeren. De geringe lengte en breedte maken ze zeer geschikt voor smalle gangen. Het feit dat ze maar één achterwiel hebben, maakt ze extra ruimtebesparend. Zo hebben ze nauwelijks een draaicirkel. De machines kunnen ladingen meters hoog tillen en hebben een capaciteit tot 2.000 kilo. Ook kunt u bij ons kiezen voor een triplexmast. Naast de nieuwste modellen verkopen wij ook gebruikte reachtrucks van East Power.

 

Een stapelaar kopen

Een elektrische stapelaar maakt het eenvoudig om pallets te verplaatsen, te laden en lossen. Wij hebben stapelaars tot een capaciteit van 1.500 kg en met verschillende hef- en masthoogtes. Op de webshop vindt u ons actuele aanbod nieuwe, maar ook gebruikte stapelaars. Wilt u de liftmachines testen? In onze showroom helpen wij u graag aan de beste stapelaar voor uw bedrijfssituatie. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Alle productcategorieën