Gebruikte schrob- en veegmachine

   

Een tweedehands schrobmachine of veegmachine kopen

J&J Lifters biedt naast de nieuwste modellen ook gebruikte schrobmachines en veegmachines aan. Een tweedehands schrob- of veegmachine komt bij ons uit de verhuur of lease, maar is nog steeds in goede conditie. U heeft zo de mogelijkheid een kwalitatief goede schoonmaakmachine aan te schaffen voor een scherpe prijs!

 

Schrobmachine tweedehands aanschaffen

Een schrobmachine tweedehands aanschaffen bij J&J Lifters betekent dat u een schoonmaakmachine aanschaft van het hoogwaardige merk Nilfisk met veel standaard extra’s. Alle machines hebben een perfecte zuig- en droogprestatie. De modellen van Nilfisk staan garant voor perfect schoonmaak resultaat met extra toepassingen.

 

Veegmachine gebruikt en tweedehands

De Nilfisk ALTO zuig- en veegmachines bieden wij ook gebruikt aan. Na een periode van verhuur komen de modellen in de tweedehands verkoop terecht. De machines zijn nog in goede staat. Voor een kleinere prijs kunt u toch een kwalitatief goede veegmachine aanschaffen. De gebruikte veegmachines zijn voorzien van 1 of 2 zijborstels en 1 hoofdborstel. De krachtige zuigmotor en de verschillende microstoffilters garanderen een stofvrij resultaat.

Zit de gebruikte schrobmachine of veegmachine waar u naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van ons tweedehands aanbod. In onze showroom bent u ook van harte welkom om de machines uit te testen en te bekijken!

Alle productcategorieën