Nieuwe schrob- en veegmachine

   

Veegmachine of schrobmachine kopen

 

Veegmachine of schrobmachine kopen met het beste resultaat? Veeg uw magazijn of prachtig gegoten vloer eenvoudig schoon met een machine van Nilfisk; voor het beste schrobresultaat en een goede droog prestatie.

 

Een nieuwe veegmachine kopen

De Nilfisk ALTO zuig- en veegmachines zijn voorzien van 1 of 2 zijborstels en 1 hoofdborstel. Een Floortec veegt, behalve stof en zand, moeiteloos palletblokken, zwerfvuil, stenen en verpakkingsmaterialen bij elkaar. Hierdoor helpt de veegmachine u bij het schoonhouden van uw magazijn en/of hal. De extra krachtige zuigmotor en de verschillende microstoffilters garanderen een stofvrij resultaat. Conclusie: de veegmachine Nilfisk ALTO is krachtig, effectief en staat voor kwaliteit.

 

Een nieuwe schrobmachine kopen

Een schrobmachine kopen is een grote investering. Met de machines van Nilfisk behaal je het perfecte schrobresultaat, door de uitzonderlijk goede zuig en droog prestaties. Op al onze nieuwe schrobmachines zitten standaard veel extra voorzieningen zoals de geïntegreerde vul- of spoelslang en intern doseersysteem. De Nilfisk schrobmachine staat garant voor perfect schoonmaakresultaat mede door deze extra toepassingen. 

   

Vraag een proefrit aan

Wilt u een nieuwe schrob- of veegmachine eerst uitproberen voordat u de machine aanschaft? J&J Lifters helpt u graag bij het maken van de beste keuze en daarom kunt u bij ons een proefrit aanvragen. Na vakkundig advies kunt u zelf ondervinden welke schrob- of veegmachine het beste bij uw bedrijf past. Hierdoor kunt u profiteren van een unieke ervaring en kunnen wij u overtuigen van ons beste product.

 

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Zelfs in de avonduren of op zaterdag bent u van harte welkom in onze showroom! Bekijk ook onze gebruikte schrob- en veegmachines die wij tweedehands aanbieden. 

Alle productcategorieën