Showroom

Breng geheel vrijblijvend een bezoek aan ons op de Smalle Zijde 17a te Veenendaal. In onze showroom staan meer dan 100 intern transportmaterialen voor u klaar om te bekijken, waarvan 150 modellen heftrucks. Of u nu op zoek bent naar een elektrische, diesel- of LPG heftruck, wij hebben het staan! In onze grote showroom vindt u daarnaast ook verschillende modellen reachtrucks en stapelaars, schrob- en veegmachines, palletwagen en pompwagens.

 

Advies op maat

Om onze klanten te overtuigen van een goed product, kunt u bij ons een truck op proef krijgen. Na vakkundig advies op maat, kunt u zelf ondervinden welke het beste bij uw onderneming past. Hierdoor kunt u profiteren van een unieke ervaring en kunnen wij u overtuigen van de beste EP heftrucks. 

 

Afspraak maken - ook 's avonds en in het weekend

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom om de machines te bekijken en een proefrit te maken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, ook in de avonduren of op zaterdag kunt u een afspraak inplannen voor een bezoek aan onze showroom.

 

Onze missie

De missie van J&J Lifters is het bijdragen van logistieke oplossingen aan een ieder die enige behoefte heeft aan vormen van intern transport. De werkgebieden beslaan de Europese markt met als specialisatie de Benelux en Duitsland. Wij steven naar het zijn van een creatieve en betrouwbare handelspartner voor onze relaties, dit trachten wij te realiseren door middel van kwalitatief goede machines, een proactieve werkhouding en een passende onderhoudsservice tegen een vernieuwende prijs.